Choď na obsah Choď na menu

Súťaž Najekotrieda

Milí učitelia a žiaci,

vaši spolužiaci s krúžku Mladí biológovia, pod vedením pani učiteľky Brezniakovej, si pre vás pripravili celoročnú environmentálnu súťaž o najekotriedu. Každé dva týždne budú pre vás od mesiaca december do mesiaca máj pripravené úlohy, do ktorých sa môžete zapojiť spoločne ako trieda. Čakajú vás praktické, vedomostné, tvorivé aktivity plné zábavy zamerané na ochranu prírody.

Zadanie úloh bude každý druhý pondelok vystavené na nástenke vo vestibule školy a na webovej stránke www.environmentalnavychova.estranky.sk . Na splnenie každej úlohy budete mať presne dva týždne. Vaše riešenia budete odovzdávať do kabinetu biológie pani učiteľke Brezniakovej. Za úspešné apsolvovanie aktivít budete získavať priebežne body . Kto sa stal najekotriedou v kategórií 1.stupeň a v kategórií 2. stupeň sa dozviete koncom mája.

V hre sú fantastické ceny: sladká odmena v podobe domáceho koláčika a finančný príspevok pre vašu triedu,ktorý využijete na exkurziu počas školského výletu. Odmeny čakajú aj na triedne pani učiteľky výherných tried v tejto celoročnej súťaži.

Pozor! Začíname už zajtra v stredu!

Prajeme vám veľa zábavy,nových poznatkov a príjemnej vzájomnej spolupráce.

 

Soňa Brezniaková a Kristína Kucháriková 5.A